Onze ontwerpers

bij Art Statement vindt je unieke gecureerde ontwerpen gemaakt door creatieve kunstenaars en ontwerpers. Maak hieronder kennis met de mensen die jouw favoriete ‘Statement’ gemaakt hebben. 

Dennis Weerepas (RougeLeBlanc)

RougeLeBlanc, een nickname die ik op jonge leeftijd door vrienden toebedeeld kreeg. Inmiddels drie decennia later nog steeds up en running als “artiestennaam”. 

Opgroeiend in een kunstenaars familie leerde ik wat het betekend om creatief te zijn. Door de jaren heen bleef de passie om te creëren groeien en heb ik de ambacht van het tatoeëren opgepakt.  Daar waar black and grey realisme de voorkeur heeft bij het tatoeëren wil ik mijn illustraties juist laten spreken met levendige kleuren en symboliek, geïnspireerd door de diversiteit van culturen en de wonderen van de wereld. 

Wouter Rikken

Zo lang als ik me kan herinneren was ik graag creatief bezig. Ik tekende en schilderde veel toen ik jong was. Later besloot ik weer te gaan doen waar ik gelukkig van word; creatief bezig zijn en mooie dingen maken. Al mijn creatieve energie kan ik kwijt in mijn ontwerpen. Ik probeer hierin altijd een nieuwe invalshoek te vinden. Soms is dat heel subtiel met contrast of spelen met lichtval en soms is dat heel rigoureus een totaal andere stijl uitproberen.

Wil jij ook een ontwerper worden bij Art Statement? Stuur een korte introductie van jezelf en een portfolio met ontwerpen naar info@artstatement.eu en wie weet sta jij binnenkort ook op deze pagina te shinen!