RVS afstandshouders

Met de 4 roestvrijstale afstandhouders bevestig je jouw aluminium, dibond of plexiglas wandecoratie op een afstand van 15 mm aan de muur. Je afbeeldingen lijken hierdoor te zweven. Let op dat je de plaat niet beschadigd bij het aandraaien, gebruik bijvoorbeeld een doek. De platen worden geleverd met 4 boorgaten in de hoeken waarmee je de afstandshouders kunt bevestigen.

Blind ophangsysteem

Dankzij het sterke aluminium blinde ophangsysteem bevestig je panelen met een glad oppervlak zoals geborsteld aluminium, dibond en plexiglas aan de wand. Doordat het frame niet zichtbaar is komt de print aan de muur echt tot leven en creëer je een 3D effect. Het vierkante frame is gemaakt van geanodiseerd aluminium, heeft een J-profiel en is voorzien van hoekstukken om het draagoppervlak te spreiden. Het frame heeft een profieldikte van 1,8 cm en de dubbelzijdige tape zorgt ervoor dat je het profiel aan het paneel vast kunt plakken. Kijk hier voor de installatie instructies.

HD Metaal frame

HD metaal bestaat uit een dunne aluminium plaat waarop met een speciale techniek inkt wordt aangebracht. De plaat wordt geleverd met een stevig frame aan de achterzijde waarmee hij direct opgehangen kan worden. Geschikt voor binnenshuis maar ook weerbestendig voor buiten in de tuin.