Over Art Statement

Art Statement

Art Statement is ontstaan uit een passie voor grafische ontwerp en interesse voor interieur. Wij vinden inspiratie in het dagelijkse leven en creëren daarmee ontwerpen die een unieke aanvulling zijn in jouw huis, kantoor, horecazaak of bedrijfspand. Door het gebruik van verschillende stijlen, kleuren en thema’s zit er gegarandeerd een ontwerp voor jou bij.

De designs van Art Statement zijn ontworpen door creatieve geesten en zijn gegarandeerd uniek. Dat betekent dat je deze ontwerpen alleen bij Art Statement zult aantreffen en sommige designs ook een beperkte oplage hebben.

Met onze ontwerpen geven wij jouw interieur een echt ‘Statement’!

De ontwerpen

Bij Art Statement vind je wanddecoratie voor elke interieurstijl. Wellicht ben je op zoek naar een minimalistisch design voor een moderne of industriële inrichting of juist naar een kleurrijk ontwerp voor jouw vintage interieur, bij Art Statement vind je gegarandeerd het ontwerp dat jij zoekt.

Onze wanddecoratie is ontworpen om te kunnen passen in elke woning, bedrijfspand of horecagelegenheid. Uiteraard zijn alle ontwerpen in hoge kwaliteit zodat jij altijd een scherp resultaat aan jouw muur hebt hangen. Alle ontwerpen zijn in verschillende thema’s ingedeeld om het jou makkelijker te maken.