Wanddecoratie op canvas

 

Een canvasdoek is een tijdloos materiaal en past in vrijwel ieder interieur. Elk canvasdoek wordt bij de drukker met de hand bespannen. Zo behouden zij voor jou de maximale controle over de kwaliteit! Het doek wordt gespannen op een stevig houten frame met spielatten. Het houten frame is 18mm dik en wordt standaard geleverd met een gratis ophangsetje.

Onze indoor Canvasframe’s worden geprint op mat polykatoen Canvas van hoge kwaliteit. De mix van katoen (65%) en polyester (35%) geeft de foto op Canvas een karakteristieke natuurlijke look. De reukloze HP Latex inkt is milieuvriendelijk en zorgt ervoor dat de kleuren er uit springen! 

Een poster op canvas is zeer geschikt voor binnen gebruik en is ook UV-bestendig. Er wordt voor het frame een hoogwaardig raam gemaakt van hout voor uw poster canvas. Het stevige houten kader is zo licht dat u slechts één of twee schroeven of spijkers nodig hebt om het aan de muur te hangen, afhankelijk van het formaat.

Veelgestelde vragen over canvas

Is het canvas geschikt voor buiten gebruik?

Nee, het canvas is alleen geschikt voor gebruik binnenshuis.

Is het canvas brandwerend?

B1 certificaat, alleen op het doek.

Van welk materiaal is het canvas gemaakt?

Mat polykatoen Canvas van hoge kwaliteit. De mix van katoen (65%) en polyester (35%) geeft de foto op Canvas een karakteristieke natuurlijke look. De reukloze HP Latex inkt is bovendien milieuvriendelijk.

Hoe hang ik het canvas op?

Jouw kunst op Canvas kun je ophangen met ons gratis ophangsysteem. Het onzichtbare ophangsysteem bevestig je aan de achterkant van het frame. Hiermee hangt jouw frame altijd recht aan de muur.

Hoe dik is het canvas frame?

Het canvas frame is 18mm dik.