Wanddecoratie op dibond

 

Ben je op zoek naar wanddecoratie die opvalt, dan zit je goed met een ontwerp op dibond. De full color bedrukking springt van de plaat af. Onze wanddecoratie op dibond is zeer geschikt voor zowel  binnen- als buitengebruik. Dibond platen zijn lichte platen die zijn opgebouwd uit drie lagen. De buitenste lagen zijn vervaardigd van 0.3 mm dik aluminium en de kern is gemaakt van zwart kunststof, ook wel polyethyleen genoemd. De hele plaat is 3 mm dik.

Dibond is een aluminium sandwichplaat die door deze opbouw stijf en zeer licht van gewicht is en daarnaast ook duurzaam. Door de uitstekende producteigenschappen voor binnen- en buiten gebruik is een schilderij op dibond een perfecte keuze voor jouw wanddecoratie in de woonkamer of in de tuin.

De dibond schilderijen zijn verkrijgbaar met drie ophangsystemen: de standaard RVS afstandshouders in alle 4 hoeken, een ophangplaat aan de achterzijde voor bevestiging met één schroef of een blind frame.

 

Veelgesteld vragen over alu-dibond

Wat is de dikte van het alu-dibond?

De aluminium-dibond platen zijn 3mm dik. 

Wat is het gewicht van alu-dibond?

Het gewicht van onze alu-dibond platen is c.a. 3,5 kg per vierkante meter. 

Hoe worden de alu-dibond schilderijen afgewerkt?

Je kunt voor de afwerking kiezen uit een matte of glanzende coating. Deze coating beschermd de opdruk en geeft prachtige premium finish.

Kan ik afwijken van de standaardmaten?

Jazeker, het maximale formaat waarop alu-dibond geleverd kan worden is 300 x 146 cm. 

Is alu-dibond geschikt voor buitengebruik

Ja. De alu-dibond platen zijn weersbestendig en dus geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.